Bestuur van de Reddersclub Knokke-Heist vzw


De Reddersclub Knokke-Heist vzw wordt momenteel op onbezoldigde basis gerund door een team enthousiastelingen in het bestuur. Zij nemen gezamenlijke beslissingen die een invloed hebben op de werking van de basisstructuren: sport, opleiding en evenementen. Elk comité heeft een coördinator die als aanspreekpunt fungeert en wordt bijgestaan door levendige medewerkers. Op die manier kunnen ook leden in uiteenlopende projecten ingezet worden, volgens eigen interesse en competentie, en steunt de Reddersclub via deze weg de jeugd in het ‘leren organiseren’.

Voorzitter - Filip Devos

Filip is de oprichter van de Reddersclub en een ervaren rot op het strand. Z'n ervaring als beroepsbrandweer is goud waard.

Hoofdtrainer - Kjell Devloo-Casier

Kjell is met z'n grote ervaring als triatleet, redder, postoverste en sportleerkracht actief als hoofdtrainer binnen de cursus 'Jeugdstrandredder'.

Promotie - Norah Vandierendonck

Norah studeert als sportkinesist, is actief binnen het Rode-Kruis en beheert alle sociale media en promotie van de Reddersclub en de cursus Jeugdstrandredder.

Secretaris - Jordy Arici

Jordy is als secretaris het aanspreekpunt voor alle leden. Tijdens het seizoen is hij actief als postoverste en organisator van talrijke evenementen.

Jeugdcoördinator - Nicolas Absil

Nicolas zet als jeugdcoördinator z'n schouders onder de cursus 'Jeugdstrandredder'. Hiernaast is hij een graaggezien gezicht op het strand.

Jeugd+ - Robbe Lierman

Robbe ontfermt zich als begeleider over de cursisten Jeugdstrandredder die deelnemen aan het officiële WOBRA Redder-aan-Zee examen.

Penningmeester - Benoit Absil

Benoit combineert z'n vaste job als ingenieur met penningmeester en beheert hiertoe de financiën van de Reddersclub.

Evenementen - Sebastien Matthys

Sebastien is naast trainer van de cursus Jeugdstrandredder steevast actief als organisator van talrijke evenemenen tijdens het seizoen.

Vrijwilligers & Trainers

Een vaste groep vrijwilligers zetten zich het hele jaar in volgens eigen interesse en competentie. Zo steunt de Reddersclub de jeugd in het 'leren organiseren'.

Voorzitter Filip Devos

+32 474 53 37 12

Knokkestraat 262/3

8300 Knokke-Heist

Reddersclub Knokke-Heist vzw © 2020